Rahsia Mudah Hamil Vs Senang Hamil : Ulasan Saya

Share

Seperti yang dijanjikan sebelum ini, saya ada kongsikan beberapa keping gambar ‘Family Gathering’ keluarga Pakar yang telah diadakan di Lata Lembik, Raub, baru-baru ini. Jika ingin melihat gambar2 tersebut, sila ke halaman Album Pakar.

Pada 18 Mei lepas, saya ada membuat 1 post memberitahu mengenai ebook panduan untuk senang hamil yang dikeluarkan oleh salah seorang rakan cyber saya iaitu Puan Fatina Aziz. Klik sini untuk membaca post saya tentang “Panduan Mudah Mengandung” tersebut.

Dan semalam, seorang lagi kawan saya iaitu Saudara Hariri @ Abu Jarir telah melancarka ebook panduan rahsia mudah hamil beliau. Klik sini untuk ke laman web rahsia mudah hamil.

Sejak saya membuat post pemberitahuan tentang ebook senang hamil oleh Puan Fatina tu, saya telah menerima banyak email bertanyakan kepada saya tentang isi kandungan ebook tersebut. Ada juga orang komplen pada saya, kenapa ebook tu mahal sangat? Ada juga yang siap minta diskaun pada saya untuk beli ebook tu. huhu

Alahai alahai. Saya dah kata, ebook tu bukan saya yang tulis. Dia cuma salah seorang rakan saya di dunia cyber ini. Jadi, tak dapat la saya nak bagi diskaun. Dan tak guna juga kalau korang komplen pada saya, kata ebook tu mahal la, apa la. Sebab saya bukan penulisnya. Haa, kalau nak komplen, hantar email terus kepada puan Fatina tu. Nak minta diskaun pun, kontek la dia yer. Saya cuma tolong promosi kan saja ebook nya.

Kepada mereka yang bertanyakan apa isi kandungan ebook senang hamil tu, berikan saya sikit masa lagi kepada saya untuk membuat ulasan mengenainya. Saya baru belek-belek jer ebook senang hamil tu.

Namun, setakat sepintas lalu saya belek ebook tu, apa yang boleh saya katakan ialah, ebook tu menerangkan lebih kepada panduan mengesan hari-hari subur. Jumlah muka surat ebook tu ialah 62 muka sahaja.

Dalam ebook senang hamil tu juga ada diterangkan dengan terperinci tentang cara-cara penggunaan Ovulation Kit atau kit LH. Penerangannya memang jelas, tapi sebenarnya kaedah penggunaan Ovulation Kit ni biasanya ada diterangkan dalam manual kit yang kita beli tu.

Kalau tanya saya, secara ikhlasnya, saya rasa harga yang dikenakan untuk mendapatkan ebook tu (RM35) tu agak mahal, jika dinilai dengan isi atau ilmu yang saya dapat daripadanya.

Itu pendapat peribadi saya. Ia mungkin berbeza dengan pendapat orang lain. Terpulanglah pada korang untuk menilainya sendiri.

eBook : Senang Hamil

eBook : Senang Hamil

Adapun, mengenai ebook Rahsia Mudah Hamil oleh saudara Hariri pula, saya tak dapat nak bagi ulasan yang panjang kali ini. Cukup saya katakan bahawa, saya sangat berpuas hati dengan isi kandungan yang diterangkan dalam ebook beliau. Ianya jauh lebih lengkap dan sangat praktikal. Ebook tu mengandungi lebih 200 muka surat.

Walaupun harganya ialah RM49. Tapi saya rasa ianya sangat berbaloi jika dinilaikan dengan ilmu yang kita dapat dari ebook Rahsia Mudah Hamil tersebut. Bonus pembelian dari ebook tu juga banyak dan bagus-bagus belaka.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang ebook panduan Rahsia Mudah Hamil yang ditulis oleh kawan saya tu, sila ke laman web seperti link di bawah ini ;

http://tinyurl.com/ebookmudahhamil

eBook : Rahsia Mudah Hamil

eBook : Rahsia Mudah Hamil


(894)

Artikel-artikel lain yang menarik :

Share

3 thoughts on “Rahsia Mudah Hamil Vs Senang Hamil : Ulasan Saya

  1. kalau beli ebook tu takde ape2 bonus dari pakar ker? pakar pun dapat komisyen gak kan? ;)

    Suka Hijau / TakSuka Merah : Thumb up 0 Thumb down 0

    PakarHowTo Reply:

    @kashikoi,

    Waaa hang ni memang laa kashikoi…hehe

    Hmmm….Ok baiklah…macam ni….saper beli ebook ni dari link saya iaitu http://tinyurl.com/ebookmudahhamil , saya akan berikan rebat RM10…

    Haaa amacam? OK tak?

    Saya serius…
    kepada mereka yang beli ebook ni dari link saya iaitu
    http://tinyurl.com/ebookmudahhamil
    saya akan berikan bonus tunai RM10 kepada anda.

    Bagaimana cara nak dapatkan bonus rebat tunai RM10 ini?
    Begini caranya…

    Langkah 1
    Clearkan cache dan cookies pada web browser anda

    (Kalau guna : MOZILLA FIREFOX)
    (1) Klik pada Tools
    (2) KlikClear Private Data.
    (3) Tick pada Cache, Cookies dan Offline Website Data.
    (4) Klik Clear Private Data Now.

    (Kalau guna : INTERNET EXPLORER)
    (1) Klik Tools pada menu.
    (2) Klik pada Delete cookies.
    (3) Klik Yes.

    Langkah 2.
    (1) Klik pada link ini http://tinyurl.com/ebookmudahhamil
    (2) Buat pembelian menerusi link saya itu

    Link tersebut sepatutnya begini :

    http://www.mudahhamil.com/index.php?ref=html

    Langkah 3.
    Hantarkan bukti pembayaran pada borang order web berkenaan
    dan emailkan juga kepada saya maklumat tersebut ke
    pakarhowto@gmail.com

    Maklumat yang perlu diemailkan ialah seperti berikut:
    Nama:
    No h/p:
    email:
    Bukti pembayaran:
    No akan bank: (cimb @ maybank shj)

    ** Selepas menerima pengesahan,
    saya akan membuat bayaran bonus ke akaun bank anda.

    Sekian, sama-sama lah kita beroleh manfaat.

    Suka Hijau / TakSuka Merah : Thumb up 1 Thumb down 0

Comments are closed.