Panduan Mudah Mengandung

Share

Saya ada berita baik kepada mereka yang sedang berusaha untuk mendapatkan anak.

Seorang rakan cyber saya iaitu Puan Fatina Aziz telah melancarkan sebuah ebook panduan bagaimana untuk mudah mengandung atau cara untuk mudah hamil.


Ebook panduan senang hamil ini menerangkan tentang “Rahsia bagaimana untuk senang hamil tanpa melibatkan sebarang kaedah merumitkan dan dijamin selamat serta berkesan!”

Klik link di bawah ini untuk mengetahui lebih lanjut tentang ebook tersebut.

http://tinyurl.com/mudahhamil

Pendedahan demi pendedahan mengenai kesuburan bakal didedahkan kepada anda. Dan dengan jaminan dari saya setelah anda mengetahui ‘rahsia’ kesuburan tersebut, ia memberi jalan kepada anda untuk senang hamil! Tanpa sebarang risiko dan dijamin berkesan!…

Didalam ebook ini akan didedahkan pelbagai rahsia yang sukar didapati dimana mana dan sudah tentu ini adalah maklumat penting yang pertama sekali didedahkan di Malaysia!

  • Anda akan diterangkan satu per satu apakah faktor yang menyumbang kepada kesukaran untuk hamil.
  • Anda akan didedahkan bagaimana saiz badan boleh mempengaruhi kesuburan seseorang.
  • Bagaimana persekitaran kita sekarang boleh menggangu untuk anda hamil. Anda pasti terkejut dengan pendedahan ini.
  • Bagaimana mengesan perubahan diri yang menunjukkan ketika itu anda dalam keadaan subur.
  • Setiap wanita mempunyai hari subur yang berbeza. Dengan langkah demi langkah yang diterangkan dalam ebook ini pasti membuatkan anda terkejut yang selama ini anda tidak pernah tahu menahu mengenai perkara tersebut.
  • Bagaimana cara mudah untuk meningkatkan kuantiti dan kualiti sperma lelaki dan seterusnya peratusan kehamilan dapat ditingkatkan.
  • Dibincangkan juga persoalan mengenai posisi dalam hubungan seksual. Benarkah dengan posisi tertentu boleh menyebabkan anda hamil?
  • Anda gemar makan ayam goreng Kentucky? Dan suami anda pula gemar makan burger… dibongkarkan bagaimana dengan amalan tersebut boleh menyebabkan ovum dan sperma ‘cacat’.
  • Anda juga akan lebih ‘terperanjat’ selepas membaca pelbagai mitos masyarakat melayu kita mengenai kesuburan. Ada diantaranya sangat tidak masuk akal malah boleh merosakkan lagi perhubungan suami-isteri.
  • Adakah ubat batuk boleh membantu dalam meningkatkan kesuburan? Perkara ini dianggap mitos oleh pelbagai pakar perubatan.
  • Wanita yang bekerjaya mempunyai peluang hanya 10% sahaja untuk hamil pada setiap bulan. Betul atau tidak? Perkara ini telah dikupas dalam ebook ini. Saya pasti anda terkejut besar bila membacanya.
  • Apakah ada peluang untuk hamil jika lebih dari 2 tahun mencuba? Ya memang ada… sila baca m/s 50
  • Anda selalu pening kepala? Kadang-kadang anda terlalu stress… sila baca m/s 47 dan ada akan tahu kenapa anda masih lagi gagal untuk hamil.
  • Benarkah minum nescafe boleh menganggu kesuburan? Ada pakar kata ‘ya’ dan ada pakar kata ‘tidak’… tapi saya ada penyelesaiannya.
  • Minda anda akan ditunjukkan bagaimana besarnya pengaruh hormon tertentu dalam meningkatkan kesuburan. Tetapi kebanyakkan dari kita tidak mempedulikan kehadiran hormon ini.
  • Terdapat sesetengah keadaan pada persekitaran faraj yang memang boleh menganggu seseorang wanita itu untuk hamil. Untuk mengetahui lebih lanjut masalaah ini sila baca m/s 22…
  • Jangka hayat sperma adalah 3 hari paling lama. Manakala jangka hayat ovum adalah 1 hari paling lama. Jadi ketahui taktik dan teknik saya memanipulasikan keadaan ini untuk senang hamil.
  • Anda akan didedahkan dengan beberapa faktor yang menjejaskan kesuburan lelaki dan juga wanita. Tanpa mengenal pasti faktor ini, maka sukar untuk anda hamil kerana dengan pengetahuan mengenai faktor ini anda dapat bertindak dengan segera untuk hamil.
  • Dan yang paling dramatik kisah benar bagaimana selepas 9 tahun mencuba akhirnya berjaya mendapat zuriat. Kisah ini diceritakan pada m/s 53
  • Dan banyak lagi…

Saya sangat2 mencadangkan ebook ini untuk dimiliki bagi mereka-mereka yang sedang berusaha mendapatkan anak.

Jika berminat untuk mendapatkan ebook tersebut, sila klik banner di bawah ini ;

Sekian, semoga ada manfaat.

(2334)

Artikel-artikel lain yang menarik :

Share

32 thoughts on “Panduan Mudah Mengandung

  1. wahhh…mcm menarik je ebook ni….tapi budget bulan ni dah lari…kena tunggu dapat gaji bulan depan baru la bleh beli ebook ni…

    Suka Hijau / TakSuka Merah : Thumb up 0 Thumb down 0

    [Balas Di Sini]

  2. wasalam.thanks for your email,saya ada benda nak tanya tentang…bagaimana kiter nak tau if kiter sedang hamil?jika mans terlambat lebih 3weeks…apakh patut saya buat pemeriksaan?

    Suka Hijau / TakSuka Merah : Thumb up 0 Thumb down 0

    [Balas Di Sini]

    PakarHowTo Reply:

    @haseda, lambat datang haid tak semestinya anda mengandung….

    namun, kalau nak kan kepastian…better pi check laa…

    Suka Hijau / TakSuka Merah : Thumb up 0 Thumb down 0

    [Balas Di Sini]

  3. isteri saya telah datang bulan 2 kali sebelum ini setelah kali terakhir kami melakukan hubungan. tapi masuk bulan ke 3 die tak datang-datang bulan lagi. adakah itu petanda die sudah mengandung?

    Suka Hijau / TakSuka Merah : Thumb up 0 Thumb down 0

    [Balas Di Sini]

  4. asskum……saya nak tanya ? saya datang haid bulan 7 tapi sikit-sikit lepas 2 bulan 8 datang haid banyak lebih pada 8 hari.sekitaran haid saya 2 bulan sekali .adakah tanda -tanda mengandung ?

    Suka Hijau / TakSuka Merah : Thumb up 0 Thumb down 0

    [Balas Di Sini]

  5. saya pernah hamil, dengan penuh kesukaran, saya punyai masalah berat badan dan hormon, period kdg2 tak datang sampai 6 bulan, masalah sy skarang ni, sy ingin hamil buat kali kedua, tp setelah hampir 3 tahun mencuba, masih tiada rezeki, cara lama yg pernah sy gunakan untuk hamil sudah tidak berkesan lagi, ape yg perlu sy buat??

    Suka Hijau / TakSuka Merah : Thumb up 0 Thumb down 0

    [Balas Di Sini]

  6. salam.
    saya dah dekat setahun kahwin..
    tp masih xder rezki lg nk dpt anak.
    kdg2 cemburu dga bile kawan lain y kawin lebih kurang saya, dh prgnnt..
    b4 ni, period sy teratur..
    tp bulan lepas sy lewat 4 hari..
    so kitaran sy jd 34 hari..ingtkan nk dpt dh bite baik tu..tp hari ke 35, sy period semula.
    so, pe y menyebabkan period sy jd camtu ye??

    yang nk sgt anak…:(

    Suka Hijau / TakSuka Merah : Thumb up 0 Thumb down 0

    [Balas Di Sini]

    anne Reply:

    salam wan,
    mslah kta lbih krang samer je.bezanya sy dh kwin 5thun tp lum get bby jgk.mmgla kdg2 snstif hti dn jwa.lbih2 lg bila p tgk kwn2 skerja dan mber2 seklah dlu slmt bsalin..msa sy blum kwin dlu,priod xteratur.after mrrge dlm 6bln lbih,priod tratur tp pas tu dah jd xstbil plk.utk pgtahuan wan,ada jgk sbulan lbih sy xmai priod.tu la,kdg2 smpai beli p.test tau..yea la,mana tau kot2 dah ‘ada’.tp hmm…ggl lg.apapun,mulai skang,kta kna tgkatkan usha lg.mga2 ada sinar baru thun ni..insyallah..k,gud lck!!

    Suka Hijau / TakSuka Merah : Thumb up 0 Thumb down 0

    [Balas Di Sini]

    PakarHowTo Reply:

    @anne,
    jangan berputusa asa,
    teruskan berusaha,
    doa dan minta dari yang Maha Esa,
    insyaAllah awak pasti berjaya,
    mendapatkan cahaya mata penghibur jiwa.

    all the best!

    Suka Hijau / TakSuka Merah : Thumb up 0 Thumb down 0

    [Balas Di Sini]

  7. salam,
    sy dh kwin hampir setahun..
    b4 ni kitaran haid sy normal..
    tp bulan lepas jd 34 hari,
    so sy lewat 4 hari…ingtkan nk dpt bite baik tu dh..tp soknye period dtg..
    agak kecewa gak la cz b4 ni xpernah lewat..
    so,…bulan ni ade kemungkinan x sy akan hamil??

    Suka Hijau / TakSuka Merah : Thumb up 0 Thumb down 0

    [Balas Di Sini]

  8. kat mana nak dptkan ebook ni..sy perlukan sgt2..sy nak hamil lagi utk anak yg kedua setelah anak sy yg sulong berumur 11 tahun kini..

    Suka Hijau / TakSuka Merah : Thumb up 0 Thumb down 0

    [Balas Di Sini]

  9. saya dah hampir 6 bln kawin tapi masih blm mengandung.tiap2 kali period saya mgalami sakit sgt selama 1 hri.saya bjauhan dgn suami,dua kali sebulan jumpa.susah nk rancang time subur sy.tolonglah bantu sy..apa yg perlu sy buat?

    Suka Hijau / TakSuka Merah : Thumb up 0 Thumb down 0

    [Balas Di Sini]

  10. saya dh 6 bln kawin tpi blm mngndung..tiap kali period sy sakit.suami jauh jarang bersama (2 kali sebulan)jumpa.bantu saya.apa yg perlu sy lakukan?

    Suka Hijau / TakSuka Merah : Thumb up 0 Thumb down 0

    [Balas Di Sini]

    Lin Reply:

    Salam. lawati http://www.rahsiamudasentiasa.blogspot.com. boleh baca sendiri testimoni kesuburan dan hamil dengan ikhtiar mengamalkan herba Maharani. Insya Allah period anda akan lebih teratur dan sakit masa period beransur hilang.hubungi 019-451 8510
    Lin´s last blog post ..BESTNYA BERSAUNA!!!

    Suka Hijau / TakSuka Merah : Thumb up 0 Thumb down 0

    [Balas Di Sini]

  11. Saya 35 tahun sudah kahwin 8 tahun belum dapat hamil lagi.
    Pergi HUSM rawatan hamil. doktor buat HSG, Tiub blok, ada endometrium cyst.
    rahim ada lapisan di tengah.

    Pelbagai kaedah rawatan tradisional dan moden untuk tp hampa. so doktor sugest pergi buat rawatan infertility kat Kospital pakar sakit puan, namun kerana belanja sangat besar saya redha dengan ketentuan ilahi. Untuk ambil anak angkat mungkin tidak.

    Suka Hijau / TakSuka Merah : Thumb up 1 Thumb down 0

    [Balas Di Sini]

    siti Reply:

    @rashidah, mcaman puan skrG?? dah ader rezeki ke..ade cuba biodex tak?

    Suka Hijau / TakSuka Merah : Thumb up 0 Thumb down 0

    [Balas Di Sini]

  12. saya boleh dikatakan peminat dan pembaca baru topik ni,saya dah berkahwin lama,dlm 6 thn tapi tak dikurniakan zuriat lagi,mmg duk tgh menuggu kedatangan org baru dlm hidup saya,saya pun rasa menarik jugak dgn ebook ni,sya akan memilikinya nanti,semoga saya dpt anak dgn cepat

    Suka Hijau / TakSuka Merah : Thumb up 0 Thumb down 0

    [Balas Di Sini]

  13. salam…
    sy dh 4thn++ kawen tp xpernah sekalipun preggy.sy ada masal period tak stabil…byk kali berurut tradisional..mula2 berurut bidan ckp ada lapisan lemak kat ovari(walaupn sy xla gemuk mana).berurut sampaila skrg bila berurut bidan ckp molek sgt peranakan sy.(means lapisan lemak tu dh xde)..tp knp x preggy2 jugak..musykil ni.br2 ni suami skali berurut.pakcik yg urut tu kata my hubby xde benih…try dgn pakcik yg lain pn,ckp benda yg serupa……so kiteorg ambek initiatif consult pakar utk kesahihan.my 1st appt bln nov 2010…ambil sampel darah n air mani.the next appt is bln mac 2011..lmbt lg la sy nak tau resultnyer…sy berminat dgn ebook tu tp kalu masalah spt kami ni..dpt ke ebook tu membantu??? xde benih ni.bkn tersumbat ke or mani cair ker….sedih sgt rasa.

    Suka Hijau / TakSuka Merah : Thumb up 0 Thumb down 0

    [Balas Di Sini]

    Amir Reply:

    Salam..singgah blog ni.www.rahsiamudasentiasa.blogspot.com .tgk testimoni untuk herba maharani. ramai yang cuba untuk menambah peluang mengandung. Wallahualam.

    Suka Hijau / TakSuka Merah : Thumb up 0 Thumb down 0

    [Balas Di Sini]

  14. saya mempunyai seorg anal lelaki berumo 2thn.5 bulan lps saya keguguran ketika itu kandungan saya 4bulan.masa keguguran saya tidak dicuci coz kandungan telah keluar sepenuhnya.tetapi sehingga skang saya masih lg tidak preggy.saya terlalu ingin mengandung lagi

    Suka Hijau / TakSuka Merah : Thumb up 0 Thumb down 0

    [Balas Di Sini]

  15. Bersatu, berusaha, berikhtiar dan berdoa dan tidak berputus asa adalah di antara jalan kejayaan. Renungilah kisah Nabi Zakaria a.s dalam AlQuran. Teruskan dengan penuh kesabaran, tidak mustahil suatu hari dengan izin ALLAH SWT jua dan sifat Rahimnya akan membuahkan hasil. Keyakinan kita kepada ALLAH SWT dengan usaha yang ditunjukkan adalah suatu jalan kejayaan.

    Suka Hijau / TakSuka Merah : Thumb up 0 Thumb down 0

    [Balas Di Sini]

  16. saya dh kawin 3 thn lbh n alhamdulillah dikurniakan seorang anak, pelbagai cara saya lakukan termasuk pegi urut n saya cuba mkn iron folic amway…alhamdulillah xlama selepas tu saya hamil..disamping usaha, bykkn doa padaNya..

    Suka Hijau / TakSuka Merah : Thumb up 0 Thumb down 0

    [Balas Di Sini]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam