Ohh nikmatnya orang berkahwin…

Share

Salam hormat buat semua pembaca blog ini. Maaf lah sebab dah seminggu lebih saya tak update blog. Sejak seminggu lepas, saya sibuk tolong buat persiapan untuk majlis kenduri kahwin adik nombor 9 saya (Cikgu Masri) yang telah berlangsung pada 24 Disember 2011 lepas.

Saya balik kampung pada hari Khamis minggu lepas, dan kembali semula ke KL ni, malam semalam. Sejak berada di kampung, memang saya tak dapat nak online.

So, kepada yang hantar email kepada saya dan tinggalkan komen di blog ini, saya minta maaf sebab terlambat untuk reply email @ balas komen anda. InsyaAllah dalam masa sehari dua ni, saya cuba peruntukkan masa untuk balas email-email yang dihantar tu yer. Harap maaf.

InsyaAllah, mulai hari ini dan seterusnya, saya akan kembali aktif. Saya akan kerap update blog ni dan juga di facebook fanpage pakarhowto. Saya akan berkongsi pelbagai lagi info menarik dan bermanfaat dengan anda semua. Semoga apa yang dikongsikan sikit sebanyak memberi manfaat kepada kita semua, insyaAllah.

Dalam entri hari ni, izinkan saya untuk berkongsi dengan anda, beberapa keping gambar semasa majlis kenduri kahwin adik saya tu.

Please enjoy the pictures below… kay… ;)

Gambar Sekitar Majlis Kenduri Kahwin Adik No.9 PakarHowTo

raja sehari

Adik nombor 9 (Masri Saffwan)...hensem tak? hehe

cikgu masri

Cikgu Masri & Isteri nya (Kamisah)...Semoga Berbahagia Sokmo hendaknya...

datuk ahmad faizul dan fakarol

Abang no 6 (Faizul - yang pegang mike) & Abang sulung (Fakarol) saya

silat aki kilau

Aksi silat terbaekkk.... Cer teka, siapakah pendekar yang berbaju biru tu...? hehe

aksi silat aki kilau

Pendekar yang tewas... Rebah ke bumi... ;)

Alhamdulillah, semua urusan kenduri berjalan begitu lancar dan sungguh meriah. Seramai lebih daripada 2,000 orang telah menghadiri majlis ini.

PakarHowTo juga sempat beraksi silat di depan pengantin (sila lihat foto di atas) sebelum kedua-dua mempelai tersebut dijemput untuk santapan beradab.

P/s- Kepada semua pengantin baru, saya ucapkan SELAMAT PENGANTIN BARU buat anda. Saya  berdoa kepada Allah semoga kalin berbahagia sokmo. Aamiiiin.

Kepada yang nak mendalami salah satu ilmu penting dalam melayari bahtera rumahtangga, bolehlah dapatkan ebook “Indahnya Malam Pertama Pengantin” ini untuk rujukan lanjut. (831)

Artikel-artikel lain yang menarik :

Share

4 thoughts on “Ohh nikmatnya orang berkahwin…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam