Blog PakarHowTo

Berinformasi & Memotivasi
Subscribe

Kisah lucu – Pak Pandir Dengan Tahi

September 02, 2010 By: PakarHowTo Category: Cerpen

Email Artikel Ini Kepada Kawan2 Email Artikel Ini Kepada Kawan2
Share

Sejak blog PakarHowTo menyelitkan juga post-post yang berbentuk hiburan (kisah-kisah lucu), ramai para pembaca memberikan respon yang baik. Ada yang menghantar email meminta saya untuk memperbanyakkan cerita-cerita dan kisah-kisah lucu. Sebab ia menjadikan blog ini lebih meriah, kata mereka.

Setelah berfikir, saya rasa ada benarnya juga kata mereka. Kalau post-post di blog ini semuanya berbentuk serius belaka, nanti bosan la pulak kan?

So, mungkin ada baiknya kalau saya selitkan beberapa kisah lucu untuk anda semua. Harap anda suka. ;)

Kisah Pak Pandir Dengan Tahi

Nak dijadikan cerita, suatu hari pak pandir melalui satu lorong yang kecik semasa hendak pulang ke rumahnye.

Entah macamana, di tengah perjalanannye tadi dia terjumpe seketul taik yang masih panas.

Tapi dia masih konpius sama ada betul ke bende yang dia jumpe tu seketul taik.

Oleh kerana kemusykilan yang teramat sangat tu, pak pandir ambil keputusan untuk mengkaji sampel najis berkenaan.

Pak pandir tengok ngan lebih dekat taik tersebut, lalu dia berkata,

‘Hmmm…Bentuk macam taik…’

Lepas tu dia pegang pulak taik tu, lalu dia berkata,

‘Lembik…macam taik.’

Lepas tu dia ambik sikit taik tu lalu dia hidu taik tu, lepas tu dia berkata,

‘Bau macam taik.’

Oleh kerana pak pandir ni masih ragu-ragu dengan taik tu lalu dia pun mengambil keptusan untuk menjilat sedikit taik tersebut.

Sebaik sahaja dia menjilat taik berkenaan dia pun menjerit…

‘MEMANG SAH TAIK! NASIB BAIK AKU TAK TERPIJAK!!!’

Pengajaran cerita : Jangan jadi macam Pak Pandir yer!!!

:)

Share
Email Artikel Ini Kepada Kawan2 Email Artikel Ini Kepada Kawan2

7 Comments to “Kisah lucu – Pak Pandir Dengan Tahi”


  1. LOL…jangan risau, rakyat Malaysia tak suka main tahi sebab tahi tu najis. Yang suka main tahi mcm Pak pandir ialah Ben****.

    Suka Hijau / TakSuka Merah : Thumb up 1 Thumb down 1

    [Balas Di Sini]

    1
  2. mintak nak share boleh ?

    Suka Hijau / TakSuka Merah : Thumb up 2 Thumb down 0

    [Balas Di Sini]

    2
  3. mintak nak share boleh ? terima kasih.

    Suka Hijau / TakSuka Merah : Thumb up 1 Thumb down 0

    [Balas Di Sini]

    3
  4. hahahahahahaha….. memang taik! ape la pak pandir tu ;p

    Suka Hijau / TakSuka Merah : Thumb up 2 Thumb down 0

    [Balas Di Sini]

    4
  5. har har har… memang lawak, tapi membari maksuk mendalam.
    saya pun nak mintak share..

    Suka Hijau / TakSuka Merah : Thumb up 1 Thumb down 0

    [Balas Di Sini]

    5
  6. Jadikan cerita “pak pandir” satu pengajaran berharga buat menambahkan lagi ilmu di dada.

    Latest Entry: Free Latest Infomation

    Suka Hijau / TakSuka Merah : Thumb up 2 Thumb down 0

    [Balas Di Sini]

    6
  7. mcam sindiran kpda video seks tu..

    Suka Hijau / TakSuka Merah : Thumb up 1 Thumb down 0

    [Balas Di Sini]

    7


Leave a Reply

*
CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam


This page is copy protected
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline

Switch to our mobile site

Page 1 of 11