1001 Rahsia Mimpi – Free ebook

Share

Setiap perkara pasti ada tanda nya. Apabila hari nak hujan, ada tanda-tandanya. Apabila badan terasa nak demam, ada tanda-tandanya. Apabila buah masak, ada tanda buah masak. Hatta kata orang tua, orang yang akan berpoligami pun, ada tandanya. Namun, percayakah anda pada semua tanda-tanda itu? Terpulanglah pada anda…

Mimpi adalah mainan tidur. Tapi tahukah anda bahawa kadang-kadang mimpi membawa petanda kepada sesuatu? Pernahkah anda bermimpi yang pelik-pelik? Kalau ya, tahukah anda maksud/rahsia di sebalik mimpi anda itu? Haaa kalau nak tahu, anda boleh download ebook yang bertajuk 1001 Rahsia Mimpi di bahagianFree Download.

Saya berikan ebook ini secara PERCUMA sahaja dan anda bebas untuk menyebarkan ebook ini kepada sesiapa yang anda mahu. Selain daripada ebook 1001 Rahsia Mimpi ini, ada lagi 2 buah ebook baru percuma yang baru diletakkan di bahagian “Free Download”. Anda bebas untuk download kesemua ebook tersebut.

Sekian Dimaklumkan.

(765)

Artikel-artikel lain yang menarik :

Share

12 thoughts on “1001 Rahsia Mimpi – Free ebook

  1. kalo la mase kite tengah tido tu..ade mimpi yang kite dikejo ular…banyak sangat yang keja..rupe bntuk pon berbeza ngan ula biase..tp x kne patuk ula tu..lari pnyer la laju slamtkan dri…

    Suka Hijau / TakSuka Merah : Thumb up 1 Thumb down 0

    [Balas Di Sini]

  2. sy mimpi suami saya ada pmpuan lain. dlm mimpi saya marah pmpuan tu tapi suami pertahankan pmpuan tu.. dlm mimpi tu kononnya saya kenal pmpuan tu dan perangainya sama macam fasha sandha (rampas suami nora danish). Kawan2 lain yg wujud dlm mimpi pun kenal pmpuan tu. Bila jaga dari tidur, saya cuba ingat balik betul ke saya kenal pmpuan tu tapi sebenarnya memang tak pernah kenal pmpuan jahat tu.. Apa tandanya?

    Suka Hijau / TakSuka Merah : Thumb up 2 Thumb down 0

    [Balas Di Sini]

    mezee Reply:

    @wo shi seha, mungkin jugak awak nk timang cahaya mata baru kot… pendapat sy la…hope benda positif la..aminn

    Suka Hijau / TakSuka Merah : Thumb up 1 Thumb down 0

    [Balas Di Sini]

  3. saya ni seorang yang  sudah berkahwin hampir 2 tahun lebih, sebelum berkahwin saya ni pernah admire sangat dengan seorg lelaki  yg satu kerja ngan saya tapi dia tdk pernah membalas cinta saya sedangkan dia selalu take care ngan saya. saya rasa merana hampir setahun lebih sebelum berjumpa dgn jodoh saya sekarang ni..slepas berkahwin  saya sering termimpi sehingga kini tentang tentang diri dia di dlm mimpi saya  dia  mengucapkan slamat tinggal kepada saya atau dia akan muncul didepan saya tanpa memandang saya, atau dia meninggalkan kekasihnya dan mendampingi saya tanpa memandang wajah saya…dan didlm mimpi saya pasti merasa cinta dengannya tanpa sedar saya suda ada anak dan suami.. bila saya terbangun dari tidur saya akan mengenangnya seharian dan terasa ingin bersua dengannya…sepertinya di dalam mimpi saya dia menerangkan keadaan dirinya dari masa ke semasa tapi saya terus berfikir panjang memandang tepat ke  arah anak dan suami astagfirullahalazim saya beristigfar melupakan perasaan mimpi itu,,  sebenarnya saya tiada perasaan pun terhadapnya lagi tapi bila bermimpi tentangnya saya pasti terkenangkannya walaupun selepa berkahwin saya tidak pernah lagi berhubung denganya, tidak tahu nombor hp dia,tidak pernah bersua  lagi dengannya sehingga kini.. apakah ertinya itu sila bantu

    Suka Hijau / TakSuka Merah : Thumb up 2 Thumb down 0

    [Balas Di Sini]

  4. saya bermimpi seekor ular yg pendek mematuk bibir saya….
    slepas itu,saya bermimpi lagi,seekor kucing berwarna cerah bertenggek di atas motor saya…..pening untuk faham maknanya….tlg jelaskan…..

    Suka Hijau / TakSuka Merah : Thumb up 1 Thumb down 1

    [Balas Di Sini]

  5. saya bermimpi melihat suami yang mendukung anak saya hanyut didalam sungai yang deras,lepas tu anak saya dapat diselamatkan tapi suami saya hanyut di bawa air yang deras

    Suka Hijau / TakSuka Merah : Thumb up 0 Thumb down 0

    [Balas Di Sini]

  6. mimpi adalah mainan di kala tidur….kdg2 ia sebagai peringatan buat kita sebelum berlaku sesuatu….agar kita lebih berhati2..sesungguhnya yg baik drpd Allah, yg buruk dari kelemahan kita…wallahu a’lam

    Suka Hijau / TakSuka Merah : Thumb up 0 Thumb down 0

    [Balas Di Sini]

  7. Wife sy kerap mimpi benda yang sama. Katanya benda benda yang agak negatif.. (dia tidak ceritakan apa yang negatif pd sy) Katanya lagi, setiap kali mimpi tersebut dia akan membaca ayat suci yang diajar oleh seorang makcik, sewaktu dia nk bersalin di hospital. Hingga dia terbawa bacaan tu, semasa terjaga juga… apa makna mimpi ni? (boleh bantu?)

    Suka Hijau / TakSuka Merah : Thumb up 1 Thumb down 0

    [Balas Di Sini]

  8. 3 malam saya bermimpi saya mengandung tapi dalam 3 malam tu,saya mengandung di tempat yang berbeza bukan tempat yang sama.Saya ada bermimpi menangis juga sebab rindu kan seseorang.Teresak-esak saya menangis,macam saya merasa menangis di dunia realiti.Erm..bnyk mipmpi pelik yang saya alami,cuma ini saja yg saya ingin kongsikan…..

    Suka Hijau / TakSuka Merah : Thumb up 0 Thumb down 0

    [Balas Di Sini]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam